NATUURLIJKE HAARVERF met €5,- KORTING

MAAK VANDAAG GEBRUIK van €5,- KORTING met Kortingscode: BIONIEUWSBRIEF

100% BIO-ORGANIC Haarverf goed voor je HAAR en LICHAAM!

Jaren lang krijgen we te maken met mensen die vaak NATUURLIJKE HAARVERF zoeken als ze ziek zijn geworden, ziek zijn geweest en/of ook nog eens allergisch zijn voor allerlei chemische stoffen die in de reguliere haarverven op de markt zijn aangeboden.

De vraag is dan/ waarom zover laten komen als het NIET nodig is?

Om eerlijk te zijn was het een hele moeizame weg die we als bedrijf hebben moeten belopen om u van deze UNIEKE 100% BIO-ORGANIC Natuurlijke Haarverf te voorzien.

100% BIO-ORGANIC Haarverf is NIET alleen geschikt voor gebruikers met allerlei allergieën, maar ook voor vele gebruikers die bewust GEZOND hun haar willen kleuren!

Ook bij zwangerschap zijn de 100% BIO-ORGANIC 9-Kruidenhaarkleuringen een absolute must.

Want LET OP; Alle reguliere op de markt aangeboden haarverven zijn schadelijk voor het HAAR en het LICHAAM en bevatten bovendien nog geen eens 1% aan natuurlijke ingrediënten.

Haarverf op NATUURLIJKE BASIS betekent nog niet dat de haarverf natuurlijke is of natuurlijke ingrediënten bevat. Sterker nog, Haarverf op NATUURBASIS is chemisch!

Het is van zeer groot belang om een haarverf te kiezen zonder chemische stoffen zoals PPD, PTD, Ammonia, Peroxide en zware metalen.

Haarverven die 100% BIO-ORGANIC zijn echt 100% NATUURLIJK en bevatten NIET de stoffen zoals PPD, PTD, Ammonia, Peroxide en zware metalen.
100% BIO-ORGANIC haarkleuringen zijn o.a. ECOCERT en USDA ORGANIC gecertificeerde 9- Kruidenhaarkleuringen en zijn ook nog eens met een AWARD bekroond, genaamd COLOUR ME ORGANIC van het merk RADICO, 100% NATURAL Sunab van het merk RADICO en 100% BOTANICAL van het merk INDUS VALLEY.

ZORG goed voor je HAAR en je LICHAAM, zodat u altijd gezond blijft.

Voor meer info zie www.BIOhaarverf.nl

Geplaatst in Uncategorized.