Unieke Nieuwe Effectieve Krachtige Formule ROSES 98% Natuurlijke ACTIEVE COLLAGEEN ANTI-RIMPEL DERMAL FILLER DAGCREME en NACHTCREME 98% Natuurlijk met Intensieve LIFTING CARE Peptide

98% NATUURLIJK

0% Parabenen

0% Siliconen

Nieuwe Effectieve Formule Anti-rimpel 98% Actieve Collageen DAG- en NACHTCREMES Dermal Filler met langdurige werking tot 24 uur voor JONGERE en STRALENDE GEZICHT. Zichtbare resultaat.
Onweerstaanbare ingrediënten met verleidelijke geur.
Op basis van 98% natuurlijke ingrediënten. Zonder toegevoegde siliconen of parabenen. Krachtige formule met actieve collageen en een combinatie van twee peptiden, met duidelijke werkzaamheid op de tekenen van veroudering. Het herstelt het volume en de elasticiteit van de huid, vermindert de ernst van rimpels. Het actieve collageen versterkt het bindweefsel, verstevigt en verbetert de gezichtscontour met als resultaat dat de fijne lijntjes worden opgevuld, de zware rimpels worden verminderd en de gezichtscontour zichtbaar wordt gelift. Peptiden, in combinatie met BIO rozenwater, stimuleren de natuurlijke reproductie van collageen in de huid, verlichten en verfrissen de teint. Lichte cremestructuur voor snelle opname, zonder sporen. Geschikt voor dagelijks gebruik. Niet vettig.
Collageen en Hyaluron Cremes zijn samen hét Powerkoppel tegen huidveroudering.
Ook bieden wij nieuwe Unieke 99% Natuurlijke HYALURON CREMES.
Onze Huidverzorgingsproducten zijn zeer Hoogwaardig en zeer Voordelig.

Webshop: www.BIOhaarverf.nl

Geplaatst in Uncategorized.